Weather , , 0°C

Dropjeshit.nl

Artikel

Politie korps maffia nieuw west

november 04
13:29 2015

politie_demonIn nieuw west en met name in Geuzenveld, is het gedrag van de Politie bijna gelijkend aan Maffia

Het is een ware bende die elkaar steunen en zonder enig berouw jongeren en bewoners in geuzenveld lastig vallen. Dit gaat zelfs zover dat er bekeuringen worden uitgedeeld die niet eens van toepassing zijn en word er bij het vragen naar het Politie Badge geweigerd of nonchalant gezegd dat dit later komt, dit gebeurd bij jongeren op straat, maar ook bij volwassen bewoners aan de deur waar vaak zonder enige aanwijzing of bewijs een beschuldiging word geuit die niet onderbouwd word waarna de bewoner verplicht gesteld word zich te legitimeren en het aantal inwonende en bezoekers dit ook te laten doen. Dit is uiteraard huisvredebreuk, daarnaast is het tonen van Politie Badge op verzoek van de persoon die aangesproken word verplicht waarna dan pas het gesprek voortgezet mag worden. Uiteraard bij een huisbezoek, ofwel het verstoren van huisvrede, zal de Politie zichzelf altijd verplicht moeten legitimeren, de persoon die opendoet moet in de gelegenheid gesteld worden de gegevens over te kunnen nemen en de betreffende agenten die aan de deur staan dienen uitgebreide uitleg te geven over de reden dat zij de bewoner storen.

Door het gevaar van nep agenten die mensen in hun eigen huis overvallen, is het verplicht voor de Politie zichzelf te legitimeren, daarnaast mag de bewoner de deur weer dichtdoen om zo in de gelegenheid te zijn het landelijke nummer van de Politie te bellen om na te gaan of de agenten zijn wie zij beweren.

Verder word er vaak door de (hoofd)agenten willekeurig mensen en jongeren beschuldigd van criminele delicten als mishandeling en roofovervallen en diefstallen zonder dat hier bewijs van is, maar gewoon als beginpunt worden er willekeurige jongeren van verschillende nationaliteiten (ook Nederlandse) aangehouden en beschuldigd in de hoop dat deze jongere van de zaak weten.

Ook worden er bekeuringen uitgedeeld omdat deze (hoofd)agenten er niet tegen kennen als ze iemand aanspreken en ze hebben het mis. Dan kan het zomaar zijn dat je je auto weg moet zetten terwijl je op een plek die geheel volgens de normen van de wet als parkeer / stopplaats gezien kan worden waar je mensen uit en in laat stappen met spullen als een tv, waarna bij weigering met als reden dat er spullen ingeladen moeten worden er gewoon gezegd word dat de persoon die de tv tilt jong en dus sterk genoeg is 30 meter verder te lopen, waarna je als je dan nog weigert omdat er gewoon ook echt geen reden voor is, je een bekeuring krijgt van 140 euro omdat je hinderlijk staat. Dit alles gefotografeerd en gefilmd, waarna deze hoofdagent bij het bezwaar meineed pleegt door te beweren dat hij de situatie gefotografeerd had, terwijl dit door een 8 getuigen pas ver nadat de bestuurder die ruim 45 minuten opgehouden werd werden gemaakt.

Als jongere moet je helemaal oppassen, als je namelijk door vrienden word bezocht die vragen of je meekomt naar buiten, kan het zomaar zijn dat meneer agent op zijn brommertje net langs rijd en je op de bon slingert voor samenscholing. Jawel, gewoon voor je eigen deur met vrienden die je af komen halen om mee naar buiten te gaan. Voor je het weet als er 1 zijn ID niet bij zich heeft staan er in no time 8 a 9 agenten bij, 3 auto’s en 2 motors en sommige die het riempje van de holster al los klikken voor het geval dat het uit de hand zal lopen.

Het vreemde is met al deze dingen is dat ze gewoon hun gang kunnen blijven gaan en er geen enkele instantie is die op dit soort dingen ad-hoc kan reageren, ofwel een soort politie voor politie.

Hier komt volgens onze bron binnenkort verandering in, een groep mensen die nu nog anoniem en vrijwillig werken aan een goed functionerend politie controle orgaan zijn bezig om op steekproef basis het gedrag van deze agenten vast te leggen op film en vragen alle mensen in de omgeving alles vast te leggen wat mogelijk is van elke gebeurtenis en dit op te steuren naar deze instelling zodat zij indien nodig op kunnen treden en betreffende agenten op hun verantwoording kunnen wijzen, gezien het beeld van ome wijk agent  die respect kreeg van iedereen door dit soort agenten om zeep geholpen word, gezien het momenteel vaak enger is politie te bellen als je problemen hebt, dan zelf de problemen op te lossen.

I.v.m. de nu nog Anonimiteit van genoemde instelling kunt u gebeurtenissen met politie wat gefilmd is of gefotografeerd, e-mailen naar politiemaffia@dropjeshit.nl

RR

About Author

dropjeshit

dropjeshit

Related Articles